Ce Stațiile POI sunt.

Tehnologia duce medicina și CAREPOI în locuri neașteptate.

CAREPOI testează un nou mod de a oferi asistență medicală, de la distanță, cu ajutorul Punctelor de interes Care-in mobilizate pentru a ajunge la pacienții care se află la o distanță prea mare, care nu au timp sau care se confruntă cu alte provocări care îi țin departe de o vizită la un cabinet medical tradițional.
Persoanele active și sănătoase și pacienții pot intra într-un punct de interes CARE-in de înaltă tehnologie pentru a avea acces la servicii medicale prin intermediul unor videoconferințe online private, de înaltă definiție, cu medici.

Punctele de interes CARE-in, denumite stații POI, sunt echipate cu dispozitive DURUS, dispozitive medicale interactive și panouri cu ecran tactil care conectează utilizatorii menționați mai sus cu un furnizor de servicii medicale. Aceste stații sunt benefice pentru persoanele de toate vârstele și veniturile. Poate fi practicată oriunde, în orice moment și de oameni din toate țările și culturile.
Construite cu pelicule inteligente pe patru pereți pentru a spori intimitatea, aceste POI reprezintă unul dintre modurile prin care CAREPOI își propune să răspundă nevoilor pacienților în mediul cotidian. Această configurație permite prelungirea programului de funcționare și flexibilitate pentru pacienții care nu doresc sau nu pot aștepta până când un cabinet medical are o programare disponibilă.
Acest proiect inovator al CAREPOI le oferă pacienților posibilitatea de a merge la stația POI fără programare și de a primi tratament pentru afecțiuni minore și comune.

CAREPOI este prima organizație care oferă această metodă de teleasistență care, combinată cu SaaS bazat pe cloud, oferă asistență medicală într-un mod nou tehnologic care, într-o zi, ar putea fi extins pentru a cuprinde cardiologia și alte specialități medicale.
Această abordare este testată și la locul de muncă pentru a îmbunătăți opțiunile de asistență medicală ale utilizatorilor. O mână de companii de asigurări de sănătate vor acoperi, de asemenea, în viitorul apropiat, ședințele POI ca pe o vizită obișnuită la cabinet.

Cea mai mare comoditate

Cu toții ne confruntăm cu provocări în ceea ce privește accesul la servicii medicale convenabile și accesibile. Stațiile POI pot depăși barierele obișnuite, cum ar fi disponibilitatea programărilor, timpul și costurile de deplasare, aducând asistența medicală chiar acolo unde se află utilizatorul. Stațiile POI oferă organizației dvs. un punct de servicii de asistență medicală proiectat profesional, care include:
 • Consultații imediate, de înaltă definiție, cu medici și centre medicale
 • Dispozitive periferice și biometrice integrate pentru examinări de înaltă calitate, în timp real
 • Tehnologie intuitivă, cu autoghidare
 • Rețea națională de medici certificați, disponibilă 24/7/365 1

1 Organizațiile pot folosi propriii clinicieni pentru a furniza servicii, la nivel local sau național.

Caracteristici cheie

 • Coloană vertebrală conectată inovatoare
 • Cameră 4K de înaltă definiție Ultra High-definition
 • Dispozitive periferice și biometrice integrate 2
 • Colectarea semnelor vitale, susținută de tutoriale video
 • Integrarea SaaS a dosarului medical
 • Cititoare de carduri de credit și QR
 • Eligibilitate în timp real
 • Panouri exterioare de marcă
 • Iluminat interior și exterior cu LED-uri programabile

2 Dispozitivele includ: Ultrasunete (opțional), stetoscop, dermatoscop, otoscop, termometru, pulsoximetru, manșetă de tensiune arterială și cântar.

Punctele de interes (POI) Stațiile ne amintesc de un set de dispozitive (de exemplu, tensiometre etc.) care au stat liniștite în farmacii timp de ani de zile. Dar stațiile POI oferă o experiență radical diferită - una care poate avea un impact important asupra practicii medicale și a îngrijirii.


POI nu verifică doar biosemnale precum tensiunea arterială. Stațiile POI pot permite monitorizarea stării de sănătate și se pot conecta la o colaborare în direct pe internet cu un medic – la alegere – care, eventual în echipă cu un asistent medical de la fața locului, poate utiliza un aparat încorporat automat prin DURUS, un ecograf mobil, un stetoscop, un otoscop, un dermascop și alte echipamente de diagnosticare.

În timpul unei sesiuni, colaboratorii pot, de asemenea, să chestioneze pacienții cu privire la simptome, să îi ajute să analizeze rezultatele examenelor, să evalueze dacă pot fi tratați cu un medicament fără prescripție medicală și să îi îndemne să consulte un medic în legătură cu anumite probleme. Poate cel mai important este faptul că poate fi conectat la dosarul medical CAREPOI, care implică utilizatorii prin intermediul multimedia interactive pe termen lung, nu doar în timpul vizitelor neregulate la PDI.

Stațiile POI sunt interesant.

Atingerea celor invizibili

Stațiile POI, în special versiunile mobile, cum ar fi DH-mDS, au potențialul de a ajunge la persoanele care ar putea fi nediagnosticate, nemotivate sau care nu sunt încă suficient de bolnave pentru a justifica un echipament costisitor la domiciliu. Spre deosebire de dispozitivele de monitorizare de la distanță, cum ar fi spirometrele cu Bluetooth, stațiile POI pot atrage persoane care sunt plictisite, curioase sau care nu sunt încă suficient de îngrijorate pentru a consulta un medic.

Colaborare de înaltă calitate pentru acțiune

Monitorizarea la domiciliu se confruntă adesea cu dificultăți deoarece oamenii nu pot traduce în mod direct o citire într-o acțiune. În schimb, POI pot direcționa persoanele cu o boală nediagnosticată către un medic și un medicament disponibil pe culoarul alăturat sau, în situații mai critice, stațiile POI pot conecta un utilizator direct cu mai mulți profesioniști din domeniul sănătății prin intermediul CAREPOI SaaS.

Un nou flux de venituri

Faptul că stațiile POI pot oferi o colaborare atât de directă pentru a acționa creează un flux de venituri care lipsește monitorizării la domiciliu a persoanelor și telemedicinei.

Servicii specifice

Stațiile POI pot contribui la schimbarea ecuației cu audiențe foarte bine direcționate și cu potențialul de a crea profiluri pentru utilizatori care pot apoi să urmărească servicii foarte bine direcționate în timp ce își verifică semnele vitale.

CAREPOI SaaS și POI.

Sistemul SaaS CAREPOI ar putea folosi stațiile POI pentru a conecta oamenii cu profesioniști din domeniul sănătății care pot recomanda tratamente, prescrie medicamente și îi pot convinge pe utilizatori să ia măsuri pe termen lung.

Am acordat atenție integrării back-end și angajamentului continuu, precum și plasării și experienței front-end. Am pus accentul pe monitorizarea afecțiunilor cronice cunoscute și pe diagnosticarea pacienților care nu sunt conștienți de starea lor.

Grila de CAREPOI Stații POI.